Beauty by Iwona
logo
Home
Lichaamsbehandeling
Gezichtsbehandeling
Kapsalon
Visagie
Pedicure
Prijslijst
Contact

 

 

 

Rugverzorging

Uw rug is de plaats bij uitstek die vaak het minst verzorgd word, u komt er namelijk zelf heel moelijk bij! Nu kunt u een rugverzorging laten uitvoeren. Hierbij word de rug gereinigd, gepeeld, comedonen verwijderd en de huid verzorgd met een masker/algenpakking en een aangename massage. Zo krijgt ook uw rug eens de weldaad die hij verdient!

Even een moment van rust en ontspanning ervaren? Kies dan voor een van de lichaamsmassages .

Lichaamsmassage:                                                                                                                                                                      

De klassieke lichaamsmassage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest en het verzachten van pijn en stijfheid in spieren en gewrichten. Daarnaast wordt de doorbloeding verbeterd en de afvoer van afvalstoffen gestimuleed. Dit leidt tot een betere gezondheid en gevoel van welbevinden. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van warme olie.

Hotstonemassage:

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warme basaltstenen van 45 - 50 graden. Dit zijn vulkanische stenen die jarenlang door wind en water zijn gevormd.  Ze hebben een hoge dichtheid en zijn daardoor in staat de warmte lang vast te houden en door te geven aan het lichaam.                                                                                     De stenen worden op het lichaam gelegd en in  combinatie met warme olie over het lichaam gemasserd.      De warmte dringt diep door in de spieren wat het bindweefsel versoepelt en blokkades in de energiebanen opheft.

Zwangerschapsmassage:

Je zwangerschap is een bijzondere periode. Je lichaam maakt veel veranderingen door, wat soms gepaard gaat met het krijgen van rug-, nek-, schouderklachten, vermoeidheid, kramp in de benen of het vasthouden van vocht. Zwangerschapsmassage kan al deze klachten verminderen. Het ontspant jou en je baby.  Zwangerschapsmassage is een speciaal aangepaste massage techniek waarbij in een zittende en liggende houding op de rug gemasseerd wordt en is mogelijk vanaf de 20ste week.

Top
Beauty by Iwona  | Iwona2209@hotmail.com